Általános igazság, hogy a leghatékonyabban úgy tudjuk képviselni érdekeinket, hogy ha csoportokba tömörülünk, a többség hangját ugyanis könnyebben meghallják, mint az egyénekét. Így van ez a cégek világában is, ha a hasonló profilú vállalkozások egyesítik erőiket, sokkal többet érhetnek el, mintha külön-külön próbálnák meg hallatni a hangjukat. Ez az oka annak, hogy elkezdtük az autómosó cégeket egyetlen szervezetbe tömöríteni. Bízunk benne, hogy egyesített erővel sokkal többet érhetünk el a minket érintő fontos kérdésekben, mintha egyedül próbálkoznánk.

Megalakulásunk és célunk

Szervezetünk, az Autómosók Országos Egyesülete 2014-ben alakult. A cél az volt, hogy minél több autómosással és autókozmetikával foglalkozó céget fogjunk össze, hogy együtt hatékonyabban képviselhessük az érdekeinket, ezt szeretnénk minél hamarabb megvalósítani. Terveink között szerepel a pályázatfigyelés, hogy semmiképpen ne maradjunk le az adódó lehetőségekről, folyamatosan fejlődhessünk, valamint az is, hogy a szakmánkat szélesebb körben is elfogadottá tudjuk tenni. Szeretnénk a szaktárcákkal is tárgyalni, hogy a szakmával kapcsolatos problémákra, nehézségekre jobban odafigyeljenek.

Későbbi terveink

Cégünk tízéves tapasztalatot szerzett az autómosás és –kozmetikázás terén, ezt felhasználva szeretnénk tenni azért, hogy a szakma minél magasabb színvonalon lássa el feladatait. Ennek érdekében oktatásokat fogunk szervezni, amin munkatársaink képezhetik magukat, elősegítve ezzel, hogy az autótulajdonosok a legjobb, legprecízebb munkát kapják a szakma képviselőitől, bárhová fordulnak is. Szeretnénk előtérbe helyezni a környezettudatosságot is a szakmában. Számunkra nagyon fontos, hogy a veszélyes hulladékok megfelelően legyen tárolva majd megsemmisítve, hogy ne terheljük ezzel környezetünket. Fontosnak tartjuk, hogy ezt a nézetet a szakma többi képviselője körében is elterjesszük. Szeretnénk, ha minél több autómosással és –kozmetikázással foglalkozó cég csatlakozna hozzánk, hogy céljaink a lehető legkönnyebben érjük el.