Bemutatkozik az Automosók Országos Egyesülete!

Dátum @ 2014-03-01 10:00:00

Egyesületünk 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy az autómosókat, és a -kozmetikákat képviseljük.

Fotó

Szeretnénk összefogni a szakmabelieket, ugyanis úgy véljük, hogy közös erővel több lehetőséget tudunk kiharcolni a pályázatok és a biztosítók terén egyaránt. Terveink között szerepel, hogy a kiírt pályázatokat figyeljük és éljünk az adódó lehetőségekkel, és elfogadottabbá tegyük a szakmát. Továbbá célunk, hogy a szakminisztériumokkal tárgyaljunk, hiszen így elérhetjük, hogy felfigyelnek majd problémáinkra.

Cégünk közel tíz éve foglalkozik gépjárművek teljes körű tisztításával és ápolásával, ezért a tapasztalatainkból merítve és a szakmához való elkötelezettségünk miatt szeretnénk még többet tenni az autómosókért, - és kozmetikákért. Ennek okán a későbbiekben az oktatás szervezésére is szeretnénk hangsúlyt fektetni, mind az autómosás, mind a kozmetika terén, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy a munkatársak a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végezzék a munkájukat. Éppúgy, mint autómosónkban, ugyanis arra törekszünk, hogy szakértelemmel és gondosan végezzük munkánkat, és az autótulajdonosok elégedetten távozzanak.

Egyesületünk számára fontos a környezettudatosság is, ezért gondoskodunk a veszélyes hulladék elszállításáról is és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szakma előrébb törjön és tovább fejlődjön. Azonban közös erővel, célunkat könnyebben érhetjük el, és gyorsabban haladhatunk az általunk kikövezett úton, ezért is bízunk abban, hogy azok, akik szintén elhivatottak a szakmánk iránt, csatlakoznak hozzánk.