Tagdíj

 

A legtöbb szakmában nem véletlenül hoznak létre különböző szövetkezeteket: külön-külön egyes cégek hangját nem feltétlenül hallják meg, azonban ha egyesítik erőiket egy szövetkezetben, jóval könnyebben érhetik el a céljaikat. Ezzel a céllal jött létre 2014-ben az Autómosók Országos Egyesülete is, azonban mint minden szervezetnél, az AORE esetében is pénzre van szükség ahhoz, hogy megfelelően működjön. Természetesen minden lehetőséget megragadunk arra, hogy anyagi forrásokat találjunk, például pályázatok, szponzorok útján, azonban ez valószínűleg nem fogja fedezni az összes felmerülő költséget.

Segítség a tagoktól

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk működni, néha sajnos pénzt is ki kell adnunk. Érdekeink érvényesítéséhez szükség lehet kampányokra, reklámanyagokra, de akár egy pályázat megírásához kellhetnek anyagi források, amiket nem tudunk a támogatásokból biztosítani, ezért szükség van arra, hogy tagjaink is hozzájáruljanak a működési költségekhez. Ennek érdekében tagdíjat vezetünk be, amit rendszeresen kell fizetni azoknak a cégeknek, akik az egyesülethez kívánnak tartozni. A tagdíj összegét nyilvánvalóan ésszerű határokon belül szabjuk meg, hiszen senkit sem szeretnénk elriasztani egyesületünktől a túl magas díjakkal. A cél nem az, hogy minél több pénzt szedjünk be, hanem az, hogy fedezni tudjuk működésünk költségeit, ami mindannyiunk közös érdeke.

 Hozzájárulás a közös cél eléréséhez

Persze senki sem szeret semmilyen díjat fizetni, ez tény. Azonban mindazoknak, akik szeretnék, hogy érdekeiket hatékonyan képviseljék, hogy meghallhassák a hangjukat, világos lehet, hogy a költségekhez való hozzájárulás nélkül az érdekképviselet nem tud működni. Belátható, hogy mindannyiunknak az az érdeke, hogy hatékonyan tudjunk működni, ehhez pedig anyagi forrásokra van szükség. Minél többen csatlakoznak hozzánk, a költségek annál jobban eloszlanak, így egy-egy cégre egyre kevesebb teher jut majd, ahogy bővül szövetkezetünk tagjainak létszáma. Természetesen törekszünk arra, hogy a tagdíj összegét a lehető legalacsonyabban tartsuk, hiszen nem az az érdekünk, hogy minél több pénzt szedjünk be tagjainktól.

Éves és féléves befizetési lehetőséget kínálunk fel leendő tagjainknak, amely idővel más-más lehetőségeket tartalmazhat.

12 hónapos tagdíj ára: 48.000 forint

6 hónapos tagdíj ára: 24.000 forint